Home > CV installatie

CV installatie

Een CV installatie gaat jaren mee. Hierdoor heeft u logischerwijs niet veel ervaring in de aanschaf of installatie van een CV ketel. Verwarming Garant heeft al jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche en staat u graag terzijde wanneer u een nieuwe CV wilt aanschaffen en installeren.

De keuze voor een CV ketel

De keuze voor een bepaalde CV installatie is afhankelijk van een aantal factoren. Wat moet de capaciteit van de installatie zijn? Hoeveel en welke radiatoren heeft u nodig en waar moeten deze radiatoren worden geplaatst? Kiest u voor een CV combiketel of een HR ketel? Wat voor merk ketel is het meest geschikt voor uw situatie? Verwarming Garant geeft u graag geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kosten van CV installatie

De prijzen in CV ketels lopen behoorlijk uiteen. Afhankelijk van het merk, het type en de capaciteit kan de daadwerkelijke prijs honderden euro’s verschillen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan contact op via 085 4320000 of vraag vrijblijvend advies. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u exact waar u aan toe bent!