Home > Tijd voor een nieuwe CV-ketel? Volg dit stappenplan

Tijd voor een nieuwe CV-ketel? Volg dit stappenplan

Stappenplan nieuwe CV

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel? Stel uzelf dan de juiste vragen om te komen tot een goede en duurzame oplossing. Onderstaand stappenplan kan u helpen om de juiste keuze te maken die passend is bij uw situatie:

Stap 1. CV ketel kiezen

In deze fase moet u bedenken wat voor type CV-ketel uw voorkeur heeft. U kan zich dan de volgende dingen afvragen: wat voor type huis heb ik, wat is de leeftijd van de ketel, is het huis geïsoleerd en wat is uw gasverbruik per jaar.

Stap 2. Offerte aanvragen

Hierna kunt u bij ons een offerte aanvragen zodat u de kosten in kaart krijgt. Dit is gratis en vrijblijvend. Ook kunt u bellen, de CV-monteur kan u verder advies geven. Houd bij de offerte rekening met een prijs voor de installatie en een prijs voor het installeren. De installatiekosten verschillen per woning. Het is daarom fijn als de installateur uw woonsituatie kent. Zo krijgt u een degelijk en passend advies.

Stap 3. Keuze maken

Heeft u de juiste offerte gekozen? Dan bent u al een heel eind. Soms is het voor de situatie noodzakelijk dat de installateur langskomt. Denk u dat dit nodig is, geef dit dan aan en spreek de laatste details door. Zo voorkomt u onnodige extra kosten.

Stap 4. Onderhoud aan de ketel

Wanneer u een nieuwe ketel heeft, dan is onderhoud wel het laatste waar u aan denkt. Toch is het verstandig de ketel regelmatig te laten checken door een erkende CV-installateur. Uw installatie zit namelijk vol techniek. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw ketel, zorgt u ervoor dat deze lang mee gaat en zuinig blijft in gebruik. Een onderhoudscontract kan uitkomst bieden. Neem daarvoor contact op met ons!

 

« Terug naar pagina overzicht