Home > Over ons

Over ons

Verwarming Garant richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman, waarbij de websites fungeren als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om snel een vakman voor uw werkzaamheden of probleem te vinden. Ook kunt u via deze website op eenvoudige wijze offertes met elkaar te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap.

Kwaliteit gegarandeerd

Door onze samenwerking met diverse partijen zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, dit biedt u zekerheid:

• De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
• Controle op kwaliteit van het geboden werk
• U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Verwarming Garant werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt dan ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. Meerdere bedrijven ontvangen uw aanvraag, dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert.

U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend. Wij zijn u graag van dienst.